Kallenberg beredd på tuff kamp

Serieledande Bunkeflo IF har tre gånger så många poäng som nästjumbon IFK Malmö och är skyhög favorit inför söndagens Malmöderby borta på Gamla IP. En som dock knappast tar ut segern i förskott är BIF-tränaren Åke Kallenberg.

Truppen: Patrik Eklund, Nicklas Hammer – André Birgersson, Dejan Lukanic, Darko Marasovic, Patrik Åkesson, Mike Owusu, Dan Ingvarsson, Magnus Carlsson, Ylli Shabani, Martin Larsson, Marcus Nilsson, Erol Bekir, Morgan Zeba, Tony Flygare, Jens Nordström, André Cedermarker.

Aktuellt: Mittbacken Fredrik Jönsson är avstängd och missar matchen mot sina forna lagkamrater. Då det dessutom finns några frågetecken kan inte Bunkeflo-tränaren, Åke Kallenberg, lämna annat än en 17-mannatrupp.

Åke Kallenberg, tränare i Bunkeflo IF: Jag kan förstå att alla räknar oss som klara favoriter i den här matchen, men man får heller aldrig glömma att allt kan hända och detta är dessutom ett derby.

Det är inget som säger att vi tvunget kommer att vinna. Jag är övertygad om att det kommer att bli riktigt tufft, särskilt som IFK Malmö har höjt sig rejält på sistone. Men samtidigt vet jag vad vi kan prestera och ser verkligen fram emot matchen.