Inför Höllvikens GIF – IFK Malmö

I helgen spelas det dubbla derbyn mellan Höllvikens GIF och IFK Malmö. På lördagen möts herrarna i Södertvåan och klockan 15:00 på söndagen är det dags för damerna att drabba samman i division 4 Sydvästra.

Startelvan (4-4-2): Malin Strömstedt – Ida Rahn Johansen, Hanna Svendsen, Paulina Nyhlén, Malin Kjell – Carolina Videla, Johanna Gustavsson, Anna Arnesson, Marie Järlesäter – Hanna Nilsson, Emelie Andersson. Avbytare: Emelie Jansson, Emma Skatka, Karolina Nilsson, Sandra Möller.

Aktuellt: Duktiga mittfältaren, Anna Arnesson, har ont i benet och är ett osäkert kort inför söndagens bortamatch mot Höllvikens GIF. Kan inte hon spela så kommer Emelie Jansson att ersätta.

Erling Nilsson, tränare i IFK Malmö: Jag anser att om alla gör sitt jobb och går ut och spelar med självförtroende så är IFK det bästa laget i serien. Det gäller bara att våga spela ut. Jag är fortfarande övertygad om att vi kommer ordna kvalplatsen.