Höllvikens GIF överraskade då man senast knep en poäng genom att spela 1-1 mot suveränen Bunkeflo IF. Siffror som tydligen ska ha varit med mersmak. Samtidigt drog man dock på sig tre avstängningar som oroar lite inför lördagens derby mot IFK Malmö.

Truppen: Marcus Eskilsson, Nicklas Uddenäs – André Hansson, Otto Persson, Anders Holmberg, Niclas Lindgren, Niklas Jönsson, Meysam Javan, Victor Tufvesson, Erik Engqvist, Martin Nordbladh, Michael Hansson, Alexander Nunez, Niclas Öberg, Johan Isgren, Elvir Biberic.

Aktuellt: Tre tunga namn i Höllvikens GIF är avstängda i lördagens match mot IFK Malmö. Det handlar om mittbacken Thomas Magnusson, mittfältaren Ola Brodén och mittfältaren/anfallaren Kaj Andersson.

Anfallaren Niclas Öberg har fått stora delar av sin säsong spolierad av skador. Men en match mot sina gamla lagkamrater (de få som är kvar) vill han inte gärna missa och finns med i 16-mannatruppen.

Bo Mårtensson, tränare i Höllvikens GIF: Efter två oavgjorda matcher på raken har vi knappast råd att tappa poäng igen. Skall det kunna bli en femteplats till slut så måste vi bara vinna över IFK Malmö.

Jag vet dock av erfarenhet att det kommer att bli allt annat än en lätt match. De behöver nämligen poäng minst lika mycket som vi gör och det finns ingen trepoängare som är given på förhand.