Knappt igen för IFK Malmö

IFK Malmö frångick inte vanan att vinna knappt i söndagens bortamatch i division 4 Sydvästra mot Höllvikens GIF. Marie Järlesäters mål i den 32:e minuten blev matchens enda och förde upp "gulingarna" på en andra plats i tabellen.

Erling Nilsson, tränare i IFK Malmö:

Man får inte underskatta motståndet. Höllviken slog de där långa bollarna och kämpade hela tiden frenetiskt. Men vi vann och det är alltid huvudsaken. Vi visade åtminstone att det inte är lätt att slå oss.

Samtidigt är det bara att konstatera att vi får höja oss ett par snäpp spelmässigt. Det var alldeles för många luftdueller och andrabollar som vi inte vann i den här matchen. Sedan skapade vi också väldigt lite målchanser.

Höllvikens GIF – IFK Malmö 0-1 (0-1)

Arena: Höllvikens IP
Domare: Egzon Seljimi, Trelleborg
Mål: 0-1 (32) Marie Järlesäter
Varningar: Karolina Nilsson (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Malin Strömstedt

Ida Rahn Johansen
Hanna Svendsen
Paulina Nyhlén
Malin Kjell

Carolina Videla
Johanna Gustavsson
Anna Arnesson
Marie Järlesäter

Hanna Nilsson
Emelie Andersson

Avbytare

Karolina Nilsson (Anna Arnesson 46)
Sandra Möller (Emelie Andersson 46)
Emma Skatka (Marie Järlesäter 75)
Pernilla Frösslund