Inför GoF IF – IFK Malmö

IFK Malmö fick verkligen målskyttet att lossna då det blev hela 7-0 i förra helgens match i division 4 Sydvästra mot DBK Vången. På lördagen är det dags att åter möta jumbon GoF IF, ett lag som man slog med 11-0 i våras. Matchstart klockan 14:00.

Startelvan (4-4-2): Malin Strömstedt – Ida Rahn Johansen, Hanna Svendsen, Karolina Nilsson, Matilda Johansson – Jenny Malmström, Johanna Gustavsson, Anna Arnesson, Emelie Jansson/Paulina Nyhlén – Carolina Videla, Emelie Andersson. Avbytare: Emelie Jansson/Paulina Nyhlén, Pernilla Frösslund, Urszula Striner, Annica Påhlsson (målvakt).

Aktuellt: Tre spelare från startelvan mot DBK Vången kan inte vara med när IFK Malmö på lördagen åker till Flyinge för match mot särklassiga jumbon, GoF IF, som ännu inte har plockat några poäng.

Theresé Lövqvist, som gjorde två mål, råkade också ut för en rejäl smäll som fick knäet att svullna upp. Då svullnaden ännu inte har lagt sig riktigt har hon ännu inte kunnat få besked om vad det är för skada.

Vidare kan inte den andra anfallaren, Hanna Nilsson, vara med av privata skäl. Som om inte det var nog så jobbar vänsterbacken Malin Kjell och även den här helgen är Marie Järlesäter iväg på bröllop.

Erling Nilsson, tränare i IFK Malmö: Vi har haft en riktigt bra träningsvecka, den bästa sedan jag kom till klubben. Laget som kommer till lördagens match lovar jag är riktigt tänt och jag är övertygad om att vi kommer att göra en kanonmatch.

För övrigt är det roligt att se att Jenny Malmström så snabbt har kommit tillbaka i en sådan fin form. Med sin snabbhet kommer hon att betyda mycket för laget i de kommande matcherna.