ÄFF har bjudit in Värnamo

Efter en svajig höstsäsong är fjärdeplatsen inte längre så självklar för Ängelholms FF. IFK Värnamo har närmat sig allt mer och med två omgångar kvar är det endast målskillnaden som ger ÄFF fördel. Därför är seger nästan ett måste mot IFK Malmö.

Truppen: Marcus Nilsson, Roger Christensson – Christian Andersson, Martin Persson, Per Vig, Marcus Holgersson, Christian Augustsson, Christoffer Skoog, Zlatko Sarajlic, Felix Erlansson, Niklas Gudmundsson, Mattias Eriksson, Gustav Warfving, Jonas Axeldahl, Christoffer Dahlström, Daniel Johansson.

Aktuellt: En vadskada stoppade mittfältaren Ulrik Jansson från spel i vårens match mot IFK Malmö. Något spel blir det heller inte i lördagens retur, då Jansson, den här gången, är avstängd.

Ingemar Järdler, assisterande tränare i Ängelholms FF: Vårt nuvarande mål, att komma bland de fyra första, är ännu långtifrån fullbordat. För att klara det måste vi nog vinna de två matcherna som är kvar.

Det blir dock allt annat än lätt mot IFK Malmö. Vårens match var ganska jämn och med deras tekniska spelare så kommer det att bli en tuff uppgift. Bara att hoppas på att vi får se en fin fotbollsmatch, där vi till slut drar det längsta strået.