Ny bekantskap för IFK Malmö

Det blev många mål då division 2-klubben IFK Malmö förra helgen mötte Kulladals FF från trean och vann med 5-2. För få mål tyckte dock tränaren Anders Grimberg som vill se mer då "gulingarna" på lördagen möter den nya konstellationen Stavsten/Ymor FK.

Startelvan (4-4-2): Joakim Moberg – Ali Jasim, Philip Brandgård, Jörgen Svensson, Karim El hage – Martin Abrahamsson, Robert Kjellin, Alexander Nunez, Daniel Jovanovic – Zoran Jovanovic, Martin Lundgren. Avbytare: Azeem Razwan, Fisnik Alaj, Haris Xhemajli, Lirim Sali, Michal Aksamit, Migjen Shaqiri, Nana Piesie, Abdul Semwanga-Nyende (målvakt).

Aktuellt: IFK Malmö kommer med exakt samma 18-mannatrupp som i de två senaste matcherna. Fortfarande är inte Blerim Mullici helt kurant i baksidan av låret och Ahmed Tamim är alltjämnt lite krasslig.

Anders Grimberg, tränare i IFK Malmö: Det jag förväntar mig av den här matchen är att vi har ett betydligt högre tempo jämfört med matchen mot Kulladals FF och att vi har det redan från start.