Inför IFK Malmö – IFK Klagshamn

Inför den sista matchen i DM-gruppspelet är chansen till avancemang fortfarande god för division 4-klubben IFK Malmö. Men för att kunna bli en av de fyra tvåorna som går vidare till omgång 2 krävs det storseger på söndagen då man möter IFK Klagshamn från femman.

Startelvan (4-4-2): Malin Strömstedt – Ida Rahn Johansen, Emma Dahlstrand, Karolina Nilsson, Matilda Johansson – Jenny Malmström, Anna Arnesson, Johanna Gustavsson, Emelie Jansson – Emelie Andersson, Hanna Nilsson. Avbytare: Pernilla Frösslund, Urszula Striner.

Aktuellt: Anfallaren Sandra Möller tvingades i sista stund lämna in på grund av sjukdom inför matchen mot IFK Trelleborg. Hon kan av den anledningen inte heller vara med mot IFK Klagshamn.

Vänsterbacken Malin Kjell, som gjorde årsdebut senast, har också insjuknat. Saknas gör även mittfältaren Carolina Videla, som jobbar, och målvakten Annica Påhlsson, som skall spela träningsmatch för Håkanstorps BK.

Pernilla Frösslund, lagledare i IFK Malmö: