Knapp seger för P95-96

IFK Malmös P95-96 inledde träningsmatchandet på allra bästa sätt genom att besegra Heleneholms SK med 3-2 (2-0). Detta efter två mål av debuterande Adil Hakimi och ett av Michell Fagnani, som startade matchen som målvakt.

Cesar Montoya, tränare för IFK Malmös P95-96:

Det var betydligt större skillnad mellan lagen är vad siffrorna vittnar om. Vi hade övertaget under i stort sett hela matchen, men de kunde lite turligt kontra in två mål under de fem sista minuterna.

Trots allt kan jag inte vara annat än stolt över grabbarna. Detta var ju faktiskt vår första träningsmatch tillsammans i IFK Malmö och vilken match som vi gjorde sedan. Killarna spelade boll på ett utmärkt sätt och i princip fanns det inget att klaga över.

Heleneholms SK – IFK Malmö 2-3 (0-2)

Arena: Heleneholms IP
Mål: 0-1 Adil Hakimi, 0-2 Michell Fagnani, 0-3 Adil Hakimi
Varningar:

IFK MALMÖ (2-3-1)

Michell Fagnani

Alexandar Trifkovic
Dardan Behrami

Yousef El Beyrouti
Anton Ramazanzade
Filip Koffi

Adil Hakimi

Avbytare

Bassam Ahmad
Blerim Butuqi
Emir Rahman
Ibrahim Karaghouli