Oavgjort igen för U-laget

Det börjar nästan bli en vana nu. För fjärde gången på sex träningsmatcher spelade nämligen IFK Malmös U-lag oavgjort då det trots ett massivt spelövertag bara blev 0-0 i lördagens match mot Bunkeflo IF.

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag:

Vi hade ett jättestort bollinnehav och i stort sett spelades hela matchen på deras planhalva. Mina spelare kom runt bra på kanterna och hade en del inläggssituationer, men för att det skall bli riktigt bra måste vi få in mer folk i boxen.

Att vi spelade oavgjort oroar inte mig. Något som däremot oroar mig är att vi drar på oss en massa varningar, samt även åker på en hel del utvisningar. Det är bara onödigt att tända till för småsaker, man måste försöka behärska sig.

Bunkeflo IF – IFK Malmö 0-0 (0-0)

Arena: Bunkeflo IP
Mål:
Varningar: Lirim Sali 2, Blerim Mullici, Haris Xhemajli (IFK)
Utvisningar: Lirim Sali (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Nezir Mehmeti

Henry Safi
Hajriz Maloki
Rogelio Diaz
Lirim Sali

Blerim Mullici
Haris Xhemajli
Azeem Razwan
Ahmed Tamim

Migjen Shaqiri
Nana Piesie

Avbytare

Alaa Baker (Henry Safi 70)
George Safi (70)
Dzevad Nezirevic
Guner Alievski