Utklassningssiffror för P94

För att slippa spela på grus valde Heleneholms SK:s P93 och IFK Malmös P94 att tidigarelägga måndagens träningsmatch med drygt två dygn. En flytt som "di gule" knappast ångrade då man vann matchen med utklassningssiffrorna 6-0 (2-0).

Samer Ali, tränare för IFK Malmös P94:

Det var återigen en riktigt bra genomförd match som vi också kunde vinna ganska komfortabelt på en utmärkt konstgräsmatta. Heleneholm tilläts inte alls att komma in och styra spelet utan vi kunde köra vårt eget.

Redan från start var vi totalt överlägsna och siffrorna kunde ha blivit ännu större. HSK hade ett enda skott på mål, så det var ett mycket bra försvarsarbete av hela laget, som fick ut det som vi tränat på under veckan.

Heleneholms SK – IFK Malmö 0-6 (0-2)

Arena: Heleneholms IP
Mål: Semir Sacirovic 3, Dino Heldic, Emerson Mateo, Kevin Weclewicz (IFK)
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Haris Hakimi

Liridon Capric
Daniel Wickman
Vladimir Cvjetkovic
Amko Alic

Leonardo Södergren
Kevin Weclewicz
Dino Heldic
Mahmod Iskandarani

Semir Sacirovic
Josef Fakhro

Avbytare

Dardan Burrniku
Emerson Mateo
Hassan Famiei
Safet Besic
Viktor Skara