Premiärseger för P92

Som väntat kunde inte IFK Trelleborg bjuda IFK Malmös P92 på någon gräsplan i påskaftonens premiär i P14 Sydvästra grupp A. Men att matchen gick på grus var inget som störde "di gule" som till slut stod som segrare med 3-2.

Andres Delgadillo, tränare för IFK Malmös P92:

Jag kan inte vara annat än nöjd med vår premiär. Det svängde dock riktigt rejält och IFK Trelleborg lyckades kvittera vår ledning två gånger innan vi till slut kunde plocka fram de sista krafterna och forcera in segermålet.

Matchen var också lika jämn som siffrorna vittnar om, men det kändes ändå som att vi hade en något större tyngd i laget. Dock fungerade inte passningsspelet fullt ut, men detta kompenserade killarna med en härlig vilja.

IFK Trelleborg – IFK Malmö 2-3 (1-1)

Arena: Vångavallen
Mål: Josef Gashi 2, Axel Bengtsson (IFK)
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Dennis Zivkovic

Mikaili Nboneku
Hussein Abdul-Rahim
Jesper Jönsson
Orlando Martinez Delgadillo

Stefan Margitanovic
Joel Nordström
Osama Krayem
Moad Alkaysi

Omar Khaled
Josef Gashi

Avbytare

Axel Bengtsson
Emir Sadrija
Milad Kahidani