Bra premiär av P94

IFK Malmös P94 hade full kontroll över händelserna på planen i lördagens premiärmatch i P13 Lund/Landskrona grupp F och kunde till slut besegra Veberöds AIF med klara 4-1 (2-0). Detta efter tre mål av Semir Sacirovic och ett mål av Kevin Weclewicz.

Samer Ali, tränare för IFK Malmös P94:

Det blåste riktigt mycket, men trots detta så hade vi inga större problem att dominera matchen från början till slut. Då vi hade ett riktigt bra passnings- och djupledsspel på marken så kunde vi nämligen skapa den ena målchansen efter den andra.

IFK Malmö – Veberöds AIF 1 4-1 (2-0)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Mål: Semir Sacirovic 3, Kevin Weclewicz (IFK)
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Mikael Szurpita

Robert Iszlai
Daniel Wickman
Vladimir Cvjetkovic
Amko Alic

Viktor Skara
Leonardo Södergren
Dino Heldic
Mahmod Iskandarani

Kevin Weclewicz
Semir Sacirovic

Avbytare

Dan Skoblj
Hassan Famiei
Ricky Mahmotuvic
Safet Besic