Avspark: Lunds BK – IFK Malmö

På lördag den 29 april klockan 15:00 är det avspark mellan Lunds BK och IFK Malmö i division 2 Södra Götaland. Vilka spelar och vilka saknas? Vad tycker tränarna? Ifkmalmo.com ger dig aktuell information om båda lagen.

TRUPPERNA

Lunds BK:* Fredrik Aronsson, Marcus Dubre – Martin Rudolfsson, Mahmod Khattab, Pontus Jarnlo, Martin Arnoldsson, Tom Hansson, Felix Narin, Robin Oddmo, Johan Blomberg, Fredrik Karlsson, Marcus Winqvist, Henrik Danielsson, Lars-Göran Algerbo, Johannes Blomstrand, Tim Strömberg.

*Preliminär trupp. Den slutgiltiga 16-mannatruppen tas ut först efter sista träningen på fredag kväll.

IFK Malmö: Joakim Moberg, Magnus Ringdahl – Robert Kjellin, Philip Brandgård, Michal Aksamit, Jörgen Svensson, Martin Lundgren, Blerim Mullici, Migjen Shaqiri, Zoran Jovanovic, Martin Abrahamsson, Karim El hage, Fisnik Alaj, Daniel Jovanovic, Ali Jasim, Alexander Nunez.

AKTUELLT

Lunds BK:

IFK Malmö: Inga skador, sjukdomar eller något annat stör för tillfället i IFK Malmö. Så för ovanlighetens skull var samtliga spelare i 21-mannatruppen igång för fullt på torsdagens träning.

Efter att ha varit utanför truppen i de två första seriematcherna så är 18-årige Daniel Jovanovic åter i lördagens toppmatch mot Lunds BK. Tillbaka är också Martin Lundgren, som var sjuk senast, vilket innebär att Haris Xhemajli och Lirim Sali får stå över.

TRÄNARNA TYCKER

Jack Jensen, huvudtränare i Lunds BK: Jag tycker att vi själva har börjat helt okej både resultat- och spelmässigt, även om det också borde ha blivit tre poäng mot Höllviken. Det var nämligen en match som vi styrde helt och hållet.

Själv såg jag IFK Malmö spela i premiären mot Påarp och min assisterande tränare var och tittade på matchen mot Gantofta. Och med de drabbningarna i färskt minne så kan vi vara beredda på att det blir en fysisk match på lördag.

Anders Grimberg, huvudtränare i IFK Malmö: Lunds BK är ett välorganiserat lag så vi vet att det kommer att bli ännu en tuff tillställning på Klostergården. Men vi har fortfarande fjolårets förlust där på vår näthinna, så vi är ordentligt revanschsugna.