Avspark: IFK Malmö – Karlskrona AIF

På lördag den 6 maj klockan 15:00 är det avspark mellan IFK Malmö och Karlskrona AIF i division 2 Södra Götaland. Vilka spelar och vilka saknas? Vad tycker tränarna? Ifkmalmo.com ger dig aktuell information om båda lagen.

TRUPPERNA

IFK Malmö: Joakim Moberg, Magnus Ringdahl – Robert Kjellin, Philip Brandgård, Michal Aksamit, Jörgen Svensson, Martin Lundgren, Blerim Mullici, Migjen Shaqiri, Zoran Jovanovic, Martin Abrahamsson, Karim El hage, Fisnik Alaj, Daniel Jovanovic, Ali Jasim, Alexander Nunez.

Karlskrona AIF: Rickard Fransson – Johan Sandgren, Martin Sevestedt, Calle Andrén, Jonas Andersson – Sadat Maxhuni, Per Söderbom, Linus Persson – Martin Olsen, Marcus Olofsson, Daniel Åslund. Avbytare: Alexis Mitrovgenis (målvakt), samt fyra spelare från FC Karlskronas (farmarklubbens) match på fredagen mot Huvudstaun.

AKTUELLT

IFK Malmö:

Karlskrona AIF: En del efterhängsna skador släpar fortfarande med i KAIF. Amir Trnacevic och Per Karlsson, som båda har problem med ljumskarna, är därmed inte aktuella för spel mot IFK Malmö.

TRÄNARNA TYCKER

Anders Grimberg, huvudtränare i IFK Malmö: Efter två oavgjorda matcher mot Gantofta respektive Lunds BK, där vi skapade mängder av målchanser, så är vi såklart otroligt revanschsugna inför matchen mot Karlskrona AIF.

Det skall bli härligt att spela hemmamatch igen. Vi har nämligen haft en riktigt bra träningsvecka där killarna verkligen har varit på hugget och visat sig mycket duktiga. Konkurrensen i truppen är hård och vi har en mycket bra bänk som är nära elvan.

En sak som vi dock inte ska ta och glömma är att vi fortfarande är obesegrade. Det är en känsla som vi tycker om att ha och vi ska göra allt som står i vår makt för att vara det även efter matchen på lördag.

Mikael Gustavsson, huvudtränare i Karlskrona AIF: Det blir nog en match liknande de tre tidigare matcherna. Vad jag har förstått så är nämligen serien oerhört tight med många jämna lag så det blir givetvis minst lika svårt mot IFK Malmö.

Jag tycker att vår poängskörd hittills är på tok för liten med tanke på det spelet som vi har presterat. Såväl hemma mot Kirseberg som mot Höllviken borde vi ha haft poäng. Men fortsätter vi jobba hårt så kommer också poängen så småningom.