Storförlust för lojt P92

Ett tämligen lojt och oengagerat IFK Malmös P92 var chanslöst i den tidiga seriefinalen mot Husie IF 2 i P14 Sydvästra grupp A. "Gulingarna", som liksom Husie hade vunnit sina två tidigare matcher i serien, åkte på hela 0-5 i baken.

Andres Delgadillo, tränare för IFK Malmös P92:

Att samtliga spelare verkligen går ut och gör sitt bästa på fotbollsplanen måste vara det minsta man kan begära. Den här dagen verkade det dock inte som att någon av mina spelare var särskilt intresserade av att sparka boll.

Det är inte säkert att vi hade vunnit i vilket fall som helst då Husie IF har ett riktigt bra P92-lag. Men det hade definitivt inte blivit så stora siffror om killarna bara hade gått in med den rätta inställningen.

Husie IF 2 – IFK Malmö 5-0 (3-0)

Arena: Husiegårds IP
Mål:
Varningar: Hussein Abdul-Rahim, Omar Khaled (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Ahmed Zagmouth

Mikaili Nboneku
Hussein Abdul-Rahim
Jesper Jönsson
Orlando Martinez Delgadillo

Emir Sadrija
Josef Gashi
Amar Drljevic
Moad Alkaysi

Omar Khaled
Jesper Olofsson

Avbytare

Ali Faab
Mohammed Kaddora
Stefan Margitanovic