P95-96 besegrade BK Vången

Efter en oavgjord match och en förlust så kunde IFK Malmös P95-96 på fredagen bärga sin första trepoängare i P12 Malmö grupp D. "Gulingarna" körde på för fullt redan från start och kunde till slut besegra BK Vången med 7-3.

Samer Ali, tränare för IFK Malmös P94:

Det var härligt att se killarna kämpa så för varandra som de gjorde i den här matchen. BK Vången var nämligen fysiskt starka och inte alls lätta att tas med, men tack vare en underbar vilja så kunde vi ändå styra och ställa från början till slut.

IFK Malmö – BK Vången 7-3 (3-1)

Arena: Malmö Stadion, plan 4
Mål: Ibrahim Karaghouli 4, Adil Hakimi 2, Emre Rahman (IFK)
Varningar:

IFK MALMÖ (2-3-1)

Haris Hakimi

Alexandar Trifkovic
Dardan Behrami

Emre Rahman
Anton Ramazanzade
Filip Koffi

Adil Hakimi

Avbytare

Bassam Ahmad
Blerim Bytyqi
Ibrahim Karaghouli