Inför IFK Malmö – Vellinge IF

Toppmatcherna duggar verkligen tätt i damernas division 4 Södra. På söndagen är det åter dags då tabelltrean IFK Malmö och tvåan Vellinge IF drabbar samman med start klockan 13:00 på Malmö Stadion plan 2.

Startelvan (4-4-2): Annica Påhlsson – Veronica Hansson, Annica Flisbäck, Nina Ericsson, Emma Dahlstrand – Ida Rahn Johansen, Johanna Gustavsson, Linda Green, Anna Arnesson – Linn Olsson, Emelie Andersson. Avbytare: Anna Hansson, Malin Kjell, Matilda Johansson, Sandra Möller.

Aktuellt: Det har varit lite förkylningar under veckan som har gått, vilket ledde till att IFK Malmö tvingades lämna walk over i tisdagens DM-match borta mot division 5-klubben Tollarps IF.

Av de spelare som normalt sett brukar starta och som inte var med i farmarklubben, Håkanstorps BK:s, startelva i onsdagens match mot Malmö DFF, så är det dock bara högeryttermittfältaren Jenny Malmström som saknas på grund av sjukdom.

Erling Nilsson, tränare i IFK Malmö: Jag är som vanligt optimist och tror att vi kommer att göra en bra match på söndag. Detta kommer nämligen att behövas då Vellinge är ett av seriens bästa lag och kommer att vara med i toppen ända fram till slutet.