Inför IFK Malmö – Kvarnby IK

Lite snöpligt blev det bara en poäng för IFK Malmö hemma mot Vellinge IF. Då det redan blivit tre poängförluster i division 4 Södra så vill det därför till att "di gule" vinner söndagens hemmamatch mot Kvarnby IK med start klockan 13:00 på Stadion plan 2.

Startelvan (4-4-2): Annica Påhlsson – Veronica Hansson, Annica Flisbäck, Emma Dahlstrand, Ida Rahn Johansen – Jenny Malmström, Linda Green, Anna Arnesson, Carolina Videla – Jenny Bohlin, Emelie Andersson. Avbytare: Anna Hansson, Matilda Johansson, Sandra Möller.

Aktuellt: Mittfältaren Carolina Videla kommer att dubblera i helgen med spel både i farmarklubben, Håkanstorps BK:s, lördagsmatch mot Sjöbo IF, samt i IFK Malmös match på söndagen mot Kvarnby IK.

Saknas gör innermittfältaren Johanna Gustavsson som är bortrest, samt Hanna Nilsson och Karolina Nilsson, som inte är disponibla i och med att de kommer att vara med i Håkanstorps startelva.

Erling Nilsson, tränare i IFK Malmö: Vi ställer upp med ett mycket bra lag och vi vet alla att om vi ska vara med i toppen så måste vi vinna mot Kvarnby. På sistone har vi spelat mycket bra och jag är övertygad om att målskyttet också kommer att lossna.

Samträningen och samarbetet med Håkanstorp har lyft våra spelare i både tempo och hårdhet. Samtliga våra spelare gillar Mats Malm som tränare och vi har också haft stor nytta av att kunna använda spelare från Håkanstorps trupp.