Inför IFK Malmö – Sjöbo IF

För att nå Svenska Cupen år 2007 krävs bara ytterligare en seger för division 2-klubben IFK Malmö. Vid vinst i söndagens DM-åttondelsfinal hemma på Malmö IP mot Sjöbo IF från trean är saken klar.

Startelvan (4-5-1): Magnus Ringdahl – Azeem Razwan, Philip Brandgård, Jörgen Svensson, Alexander Nunez – Ali Jasim, Michal Aksamit, Martin Abrahamsson, Robert Kjellin, Daniel Jovanovic – Zoran Jovanovic. Avbytare: Blerim Mullici, Fisnik Alaj, Migjen Shaqiri, Nana Piesie, Joakim Moberg (målvakt).

Aktuellt: Gamal Bin Saaid, Joakim Persson och Niklas Hansson, som tidigare i veckan skrev på för IFK Malmö, är ännu inte spelklara och får därmed inte spela söndagens match i distriktsmästerskapet mot Sjöbo IF.

Anders Grimberg, tränare i IFK Malmö: Det är viktigt för föreningen att vinna eftersom vi då är kvalificerade för Svenska Cupen. Dessutom är det en bra uppladdning inför höststarten så det är bara hundra procent fokusering som gäller.