Inför Ängelholms FF – IFK Malmö

Det mest primära målet i DM – avancemang till Svenska Cupen 2007 – är redan uppnått för IFK Malmö. "Di gule" väljer dock att fortsätta satsa och kommer med i stort sett ordinarie lag i tisdagens kvartsfinal borta mot Söderettanklubben Ängelholms FF.

Truppen: Nezir Mehmeti, Magnus Ringdahl – Robert Kjellin, Jörgen Svensson, Niklas Hansson, Joakim Persson, Blerim Mullici, Zoran Jovanovic, Martin Abrahamsson, Gamal Bin Saaid, Fisnik Alaj, Daniel Jovanovic, Ali Jasim, Alexander Nunez, Nana Piesie.

Aktuellt: Av försiktighetsåtgärd avstår Michal Aksamit (ont i knäet) och Philip Brandgård (känning i ljumsken) tisdagens DM-match mot Ängelholms FF. Borta sedan tidigare är den knäskadade anfallaren Migjen Shaqiri.

Anders Grimberg, tränare i IFK Malmö: Nu är det viktigt att vi gör en bra match inför helgens seriematch och det är viktigt att vi hittar tillbaka till vinnarspåret. Det kommer att bli en tuff match, men givetvis åker vi till Ängelholm för att ta oss vidare.