Inför IFK Malmö – Onslunda IF 1

Det blev inte alls någon rolig start på hösten i division 4 Södra för IFK Malmö som förlorade med hela 1-7 borta mot IFK Simrishamn. Förhoppningsvis ska det gå bättre då man på söndagen möter nästjumbon Onslunda IF med avspark klockan 13:00 på Stadion plan 2.

Startelvan (4-4-2): Linda Carlsson – Matilda Johansson, Anna Arnesson, Annica Flisbäck, Emma Dahlstrand – Jenny Malmström, Johanna Gustavsson, Carolina Videla, Hanna Nilsson – Anna Hansson, Linn Olsson. Avbytare: Camilla Bergström, Caroline Hjalmarsson, Malin Engelbrecht, Malin Tufvesson.

Aktuellt: Anfallaren Emelie Andersson, som inledde piggt, men vred knäet och fick lämna planen redan efter 20 minuter mot IFK Simrishamn, missar helgens hemmamatch mot Onslunda IF.

Målvakten Linda Carlsson (Håkanstorps BK) gör sin första match i IFK Malmö. Annica Påhlsson som stod i division 2-matchen i söndags gjorde nämligen en riktigt bra match och får på nytt förtroendet i deras lördagsmatch, hemma mot Derome BK.

Erling Nilsson, tränare i IFK Malmö: Efter debaclet mot IFK Simrishamn i lördags så är vi alla ordentligt revanschsugna och vill visa att det är för tidigt att räkna bort oss från kampen om kvalplatsen.