Uppskjutet: IFK Malmö – Laholms FK

De två senaste dagarnas intensiva regnande har blivit för mycket för Malmö IP. Planen står under vatten och därmed kan inte lördagens match i Södertvåan mellan IFK Malmö och Laholms FK genomföras som planerat.

Vid lunchtid inspekterades planen av "di gules" tränare Anders Grimberg och redan då förstod han att det skulle bli svårt att spela. Ungefär en timme och 40 minuter före match togs sedan det slutgiltiga beslutet i samråd med Laholms FK och domaren Mats Hansson.

– Det hade blivit en parodi på fotboll om vi hade spelat och vi hade riskerat förstöra planen, så det var det enda rätta att ställa in, säger Anders Grimberg, tränare i IFK Malmö, till ifkmalmo.com.

Något nytt datum är ännu inte bestämt, men troligt är att matchen kommer att spelas tisdag i vecka 34.