Avspark: Kirseberg IF – IFK Malmö

På lördag den 19 augusti klockan 15:00 är det avspark mellan Kirseberg IF och IFK Malmö i division 2 Södra Götaland. Vilka spelar och vilka saknas? Vad tycker tränarna? Ifkmalmo.com ger dig aktuell information om båda lagen.

TRUPPERNA

Kirseberg IF: David Engler-Ludviksson – Marko Mitic, Ivan Milosevic, Valon Muslijaj, Jonas Hansson – Andy Borg, Jesper Löfgren, Joakim Rannamaa, Stefan Bjerkegren – Miklos Kriz, Salif Jönsson. Avbytare: Andrei Moticeac, Mickey Oliwer, Nenad Mitrovic, Rasmus Nilsson, Jesper Norberg (målvakt).

IFK Malmö: Nezir Mehmeti, Magnus Ringdahl – Robert Kjellin, Philip Brandgård, Michal Aksamit, Jörgen Svensson, Niklas Hansson, Joakim Persson, Blerim Mullici, Zoran Jovanovic, Martin Abrahamsson, Gamal Bin Saaid, Fisnik Alaj, Daniel Jovanovic, Ali Jasim, Alexander Nunez.

AKTUELLT

Kirseberg IF: Anfallaren Niclas Öberg skadade hälen i matchen mot Gantofta IF, kunde inte spela senast mot Påarps GIF, och kan inte heller vara med i helgens derby hemma mot IFK Malmö.

En annan som missar matchen är unge Johan Nilsson som nyss har kommit hem från en resa och därmed inte är med i 16-mannatruppen. Dessutom är mittfältaren Joakim Vereus och ytterbacken/mittfältaren Viktor Borggren avstängda.

IFK Malmö:

TRÄNARNA TYCKER

Magnus Nilsson, huvudtränare i Kirseberg IF: De har lite av det som vi saknar, det vill säga den riktiga stabiliteten och rutinen, men har vi den rätta dagen så har vi möjlighet att slå alla lag i den här serien, även IFK Malmö.

En sak som dock är säker är att det inte ska få lika enkla mål som senast vi möttes. Det är något som vi har tränat på och förhoppningsvis ska vi också kunna prestera när domaren blåser till match. Jag tror att det kommer att bli en oerhört jämn match den här gången.

Anders Grimberg, huvudtränare i IFK Malmö: Vi är förberedda på att det kommer att bli en tuff och tät match. Kirseberg IF, som inte hade så mycket att säga till om på Malmö IP, kommer att vara oerhört revanschsugna.

Detta kommer att bli en helt annan match än den förra och vi kommer med en mycket bra träningsvecka i ryggen. Efter att vi fått förra matchen mot Laholm uppskjuten så är vi enormt spelsugna och kommer att göra allt för att plocka höstens första trepoängare.