Jovanovic: "Det var jag som passade till målet"

Han var inte bara själv ytterst nära att göra mål i gårdagens P88-landskamp. IFK Malmös Daniel "Bato" Jovanovic var även den som stod för assisten till Sveriges enda mål i 1-3-matchen mot Finland.

Hade det inte varit för att ifkmalmo.coms reporter på fredagsförmiddagen såg en artikel (på finska) på Iisalmen Sanomats nätupplaga om matchen så hade den viktiga detaljen kunnat gå helt obemärkt förbi.

– Det stämmer faktiskt att det var jag som passade till målet, bekräftade också Daniel Jovanovic, när ifkmalmo.com talade med honom dryga timmen senare via det populära chattprogrammet Windows Live Messenger.

Matchen var inte ens åtta minuter gammal då Sverige fick igång ett snabbt anfall. Daniel Jovanovic snappade åt sig bollen, tog sig in i banan och dribblade av en man innan han valde att passa vidare till Alexander Zaim som sedermera gjorde 1-0.