Ny storseger för U-lag 2

Det är rena utklassningssiffrorna som IFK Malmös U-lag har bjudit på så här långt i juniorserien division 4 Sydvästra. Först 10-3 i premiären mot Vellinge och på lördagen 6-1 mot Eriksfälts FF 2 trots att man drabbades av en utvisning redan efter två minuter.

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag:

Det var starkt att kunna dominera matchen så som vi gjorde. Vi hade en hel del taktiska krav på oss som vi skulle uppfylla rent anfallsmässigt och det klarade vi trots omständigheterna av rätt så bra, då vi lyckades få bra kontinuitet i anfallen.

Faktum var att vi fick svar på rätt mycket. Kristian Olsson är en tydlig ledare i backlinjen och mittfältsspelet så som vi organiserade det i den första halvleken ger en annorlunda styrka och bollinnehav, vilket gör att det skapar förutsättningar för övriga spelare.

Mår familjen bra, så spelar man bra fotboll.

Eriksfälts FF 2 – IFK Malmö 1-6 (1-2)

Arena: Lindeborgs IP
Domare: Erdal Okur, Arlöv
Mål: 0-1 (10) Ahmedin Sudic, 1-2 (30) Dzevad Nezirevic, 1-3 (55) Alaa Baker, 1-4 (65) Kristian Olsson, 1-5 (75) Dzevad Nezirevic, 1-6 (77) Maher Touhami
Varningar: Mirko Lukic 2, Maher Touhami (IFK)
Utvisningar: Mirko Lukic (IFK)

IFK MALMÖ (4-3-3)

Mohammed Kahidani

Alden Smajlovic
Kristian Olsson
Mirko Lukic
Roland Levay

Kristoffer Bertolino
Ahmedin Sudic
Johan Olsson

Ahmed Nemer
Dzevad Nezirevic
Alaa Baker

Avbytare

Guner Alievski (Ahmedin Sudic 46)
Maher Touhami (Johan Olsson 70)
Omar Aouida (Ahmed Nemer 75)