Avspark: Karlskrona AIF – IFK Malmö

På lördag den 16 september klockan 14:00 är det avspark mellan Karlskrona AIF och IFK Malmö i division 2 Södra Götaland. Vilka spelar och vilka saknas? Vad tycker tränarna? Ifkmalmo.com ger dig aktuell information om båda lagen.

TRUPPERNA

Karlskrona AIF: Rickard Fransson, Alexis Mitrovgenis – Johan Sandgren, Martin Sevestedt, Jonas Andersson, Per Söderbom, Linus Persson, Marcus Olofsson, Daniel Åslund, Jesper Persson, Jonas Bohnsack, Labinot Kelmendi, Emil Franzén, Mikael Kjellsson, Filip Trossö, Anton Hallengren.

IFK Malmö: Nezir Mehmeti, Magnus Ringdahl – Robert Kjellin, Philip Brandgård, Jörgen Svensson, Niklas Hansson, Joakim Persson, Blerim Mullici, Daniel Jovanovic, Martin Abrahamsson, Azeem Razwan, Fisnik Alaj, Jeton Krasniqi, Ali Jasim, Nana Piesie.

AKTUELLT

Karlskrona AIF: Centrala mittfältaren Sadat Maxhuni gjorde förmodligen årets mål då han i helgen som gick slog in en bicycleta mot Påarps GIF. Men då det blev en varning i tisdags mot Lunds BK så är han avstängd i lördagens hemmamatch mot IFK Malmö.

IFK Malmö: Med bara en träning sedan onsdagsmatchen mot Helsingborgs Södra BIS så finns det inte så mycket utrymme till förändringar i IFK Malmö inför matchen mot Karlskrona AIF.

Ali Jasim är tillbaka efter att ha sonat sitt tredje avstängningsstraff för i år, medan Michal Aksamit är borta av samma anledning, sedan han fått syna det röda kortet efter dryga timmens spel i onsdags.

TRÄNARNA TYCKER

Mikael Gustavsson, huvudtränare i Karlskrona AIF: Då lagen i våras möttes i Malmö så blev vi utspelade enligt konstens alla regler och det har vi faktiskt inte blivit mot något annat lag än IFK Malmö.

Vi får vara beredda på att det återigen kommer att bli en oerhört tuff match. Så som jag ser det så har de seriens bästa lag, men jag är ändå positiv och tror på att vi ska kunna plocka poäng.

Anders Grimberg, huvudtränare i IFK Malmö: Det här är en tuff bortamatch efter en intensiv period. Vi vet vår position och vi kommer att göra allt för att behålla den efter lördagens match.

Så vi kommer att sälja oss väldigt, väldigt dyrt uppe i Karlskrona. Jag tror också att det kommer att bli en match med många målchanser eftersom det i grund och botten är två offensiva lag som möts.