Inför Vellinge IF – IFK Malmö

Efter förra helgens omgång är läget oförändrat i toppen av division 4 Södra. Fortfarande leder IFK Trelleborg serien två poäng före IFK Malmö, som på fredagen har en svår bortamatch mot Vellinge IF. Avspark är det klockan 19:00 på Vellinge IP.

Truppen: Annica Påhlsson – Nina Ericsson, Emma Dahlstrand, Nathali Persson, Jenny Malmström, Johanna Gustavsson, Sofia Haraldsson, Linda Green, Ida Rahn Johansen, Linn Olsson, Carolina Videla, Caroline Risberg, Emelie Andersson, Anna Arnesson.

Aktuellt: Eftersom både Håkanstorp och IFK Malmö har viktiga matcher kommande omgångar får många spelare dubblera. För att se vilka som är fräschast för stunden har tränaren Erling Nilsson därför valt att släppa startelvan först timmen före avspark.

Skador och sjukdomar stör också inför fredagens match. Camilla Bergström (förkyld) missar matchen, liksom Helena Rosén (inflammation i lymfkörtlarna) och Anna Hansson (bortrest). Frågetecken är det på Linn Olsson (halsont) och Ida Rahn Johansen (ljumsken).

Erling Nilsson, tränare i IFK Malmö: Vellinge IF på bortaplan är en av de svåraste matcherna på hela året. Vi har dock visat kanonform i höstens matcher och självklart åker vi till Vellinge med inställningen att vinna.