Andra raka för Törner i tabelltipset

Någon ny toppnotering lyckades inte Skånska Dagbladets Ole Törner med den här gången. Men 46 poäng räckte gott och väl för att ta hem ifkmalmo.coms tabelltips för andra året i rad, två poäng före Expressen/GT/Kvällspostens spelorakel Eskil Hellberg. Grattis!

Få deltagare och en något mer svårtippad serie än förra året gjorde att klassen på tävlingen sjönk avsevärt jämfört med 2005. Då hade Ole Törner sex av tolv lag på exakt rätt plats, vilket gav hela 67 poäng och Sven-Åke Tilly var "bara" åtta poäng efter.

Tidigare vinnare: Christel Behrmann, Skånska Dagbladet (Superettan 2002), Magnus Månsson, Sydsvenska Dagbladet (Superettan 2003), Eskil Hellberg, Expressen/GT/Kvällsposten (Supertvåan 2004), Ole Törner, Skånska Dagbladet (Supertvåan 2005).

Resultat Södertvåantipset 2006

1. Ole Törner, Skånska Dagbladet

Helsingborgs Södra BIS 10 poäng
Påarps GIF 10 poäng
IFK Malmö 5 poäng
Malmö Anadolu BI 5 poäng
Höllvikens GIF 5 poäng
Gantofta IF 5 poäng
Lunds BK 2 poäng
Kirseberg IF 2 poäng
Asmundtorps IF 2 poäng

Totalt: 46 poäng

2. Eskil Hellberg, Expressen/GT/Kvällsposten

Påarps GIF 10 poäng
Malmö Anadolu BI 5 poäng
IFK Malmö 5 poäng
Lunds BK 5 poäng
Kirseberg IF 5 poäng
Gantofta IF 5 poäng
Asmundtorps IF 5 poäng
Helsingborgs Södra BIS 2 poäng
Karlskrona AIF 2 poäng

Totalt: 44 poäng

3. "Gulsparven", ifkmalmo.com

Höllvikens GIF 10 poäng
IFK Malmö 5 poäng
Gantofta IF 5 poäng
Asmundtorps IF 5 poäng
Sölvesborgs GoIF 2 poäng

Totalt: 27 poäng

FOTNOT. Poängräkningen går till enligt följande. Man får 10 poäng om man lyckats pricka in exakt rätt placering. Är det så att felet är en placering upp eller ner, blir det 5 poäng. Och är det två placeringar så belönas det med 2 poäng.