Sent mål tog P91 vidare i DM

Det satt riktigt hårt åt, IFK Malmös avancemang i P91-DM, men då det återstod en och en halv minut av matchen mot Kulladals FF så kom den nödvändiga kvitteringen till 1-1. Målskytt? Pojklandslagsspelaren Edis Djugumovic.

Marco Whittle, tränare för IFK Malmös P91:

Jag var väl egentligen aldrig direkt orolig även om det dröjde onödigt länge innan vi lyckades spräcka nollan. Men trots att målet kom så pass sent, så borde det ha varit vi som vunnit den här matchen.

Dessförinnan hade vi haft två-tre stolpträffar och hade dessutom ytterligare ett mål inne, men domaren ansåg att bollen inte var över linjen. Synd då vi var bättre än Kulladal och hade varit värda att vinna.

IFK Malmö – Kulladals FF 1-1 (0-1)

Arena: Heleneholms IP
Mål: 1-1 (79) Edis Djugumovic
Varningar:

IFK MALMÖ (4-3-3)

Michael Lindén

Max Rogersson
Martin Sosa
Kevin Delgado
Dekan Hamatal

Tobias Rosenlind
Victor Tegstam
Mateo Mandic

Edis Djugumovic
Sebastian Cekic
Walid Shams

Avbytare

Fatos Sylejmani (Sebastian Cekic 50)
Aleksander Milutinovic (Victor Tegstam 60)
Simone Andaloro (Dekan Hamatal 65)
Aleksandar Milovanovic