Inför Hallands Nations FF – IFK/HBK

Då matchen mot Helsingborgs DFF blev inställd så såg det inte ut att bli något riktigt genrep för division 3-klubben IFK Malmö/Håkanstorps BK. Men i sista stund har "di gule" lyckats ordna en match på lördag mot Hallands Nations FF.

Träningsmatchen mot den blivande seriekollegan spelas på Klostergårdens IP med avspark klockan 10:00.

Truppen: Linda Carlsson, Maria Johansson – Nina Ericsson, Linda Green, Veronica Hansson, Carina Björkqvist, Emma Dahlstrand, Hanna Svendsen, Hanna Nilsson, Linn Olsson, Anette Palm, Anna Karlsson, Nathali Persson, Jenny Simonsson, Gunilla Kettunen, Ida Rahn Johansen, Maria Pollak.

Aktuellt: Långtidsskadade Maria Pollak som missade nästa hela förra säsongen i Håkanstorps BK, gör efterlängtad comeback i helgens träningsmatch. Jenny Malmström kan inte spela på grund av sjukdom och Camilla Bergström jobbar.

Zonny Schmuck, tränare för IFK Malmö: