P92/P94 höll i en halvlek

Det bjöds på bra spel av IFK Malmös P94 i en dryg halvlek under lördagens match i P15 Sydvästra grupp C. Sedan fällde Skanör/Falsterbo IF:s tyngd avgörandet och det blev till slut hela 1-8 i baken för "gulingarna".

Samer Ali, tränare för IFK Malmös P94:

Den här matchen började inte alls bra för vår del och redan efter några minuter låg vi under med 0-2. Därefter jobbade vi oss tillbaka in i matchen, reducerade till 1-2 och hade även ett antal klara chanser att kvittera.

Vi hade stundtals många fina kombinationer, samt bra rörelse och bra passningsspel. Några byten och två tidiga mål även i den andra halvleken gjorde dock att siffrorna kunde rinna ifrån ganska så rejält på slutet.

IFK Malmö 2 – Skanör/Falsterbo IF 1-8 (1-2)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Domare: Serif Hakimi, Malmö
Mål: Kevin Weclewicz (IFK)
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Mikael Szurpita

Amko Alic
Liridon Capric
Wissam El Habbet
Jones Ahmad

Viktor Skara
Dino Heldic
Josef Fakhro
Mustafa Alaibi

Kevin Weclewicz
Lejotrim Peci

Avbytare

Ali Abed el Karim
Blend Faniq
Vladimir Cvjetkovic