Ny besvikelse av IFK Malmö

Det var spel mot ett mål under stora delar av matchen mot jumbon DFK Sjöbotjejerna. Men för topptippade division 3-klubben Håkanstorp/IFK Malmö var det som förgjort att göra mål i söndagens match som slutade mållös.

Zonny Schmuck, tränare i IFK Malmö:

Under den första halvleken var det mest ställningskrig, men det var ändå tydligt att Sjöbotjejerna i första hand inte gick in för att vinna den här matchen. De satsade helt enkelt bara på att spika igen och därmed kriga sig till en poäng.

Direkt i andra halvlek så fick vi mer fart under fötterna och skapade åtskilliga chanser, varav en hel del frilägen. Tyvärr så gjorde vi dock deras målvakt duktig istället för att ta enkla avslut och matchen slutade 0-0.

DFK Sjöbotjejerna 1 – IFK Malmö 0-0 (0-0)

Arena: Sjöbo IP
Domare: Kenth Svensson, Ystad
Mål:
Varningar: Emma Dahlstrand (HIFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Linda Carlsson

Emma Dahlstrand
Nina Ericsson
Hanna Svendsen
Carina Björkqvist

Veronica Hansson
Anette Palm
Linda Green
Anna Karlsson

Hanna Nilsson
Linn Olsson

Avbytare

Jenny Malmström (Anna Karlsson 46)
Jenny Simonsson (Anette Palm 61)
Camilla Bergström (Hanna Nilsson 64)