Femetta för U-laget

Eftersom Öja FF har dragit sig ur och en match har blivit uppskjuten så var det den blott tredje matchen som IFK Malmös U-lag på söndagen spelade i juniorserien division 2 Södra. En match där "di gule" enkelt besegrade IFK Klagshamn med 5-1 (3-0).

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag:

Det här var en match där det inte behövs så mycket analys. Vi var nämligen det enda laget på planen och det är oerhört glädjande att våra 91:or kan prestera så bra. Det är mycket utvecklande för dem att spela sådana här matcher.

De spelarna som vi saknades hoppas vi givetvis få tillbaka inom en snar framtid, men samtidigt är vi lugna för i juniorserien kan vi klara oss bra även med spelare som är något år yngre än vad de övriga är.

En helt annan match blir det dock i tisdagens reservlagsmatch mot Ängelholms FF där Cliff Berger och Kristoffer Bertolino bildar mittbackspar. Berger är bra att ha på många sätt och Bertolino har spelat med A-laget den senaste tiden, så vi tror på en bra match.

IFK Klagshamn – IFK Malmö 1-5 (0-3)

Arena: Klagshamns IP
Domare: Selman Yalcin, Malmö
Mål: 0-1 (12) Dzevad Nezirevic, 0-2 (18) Dzevad Nezirevic, 0-3 (28) Dzevad Nezirevic, 1-4 (62) Aljosa Remetic, 1-5 (75) Dzevad Nezirevic
Varningar:

IFK MALMÖ (4-3-3)

Mirza Nezirevic

Dekan Hamatal
Mohammad Ibrahim
Kevin Delgado
George Safi

Tobias Rosenlind
Walid Shams
Alaa Baker

Dzevad Nezirevic
Kenny Probert
Aljosa Remetic

Avbytare

Mohammed Kahidani (målvakt, Mirza Nezirevic 46)
Mateo Mandic (Kenny Probert 70)
Sebastian Cekic (Aljosa Remetic 70)