Inför Håkanstorp/IFK Malmö – Veberöds AIF

Två raka segrar har fått Håkanstorp/IFK Malmö att haka på i toppen av division 3 Södra. Men för att blanda sig i kampen om uppflyttning så måste man även besegra topplagen och på söndag ges ett sådant tillfälle mot tabellettan Veberöds AIF.

Matchen, som spelas på Rosengårds Norra IP, har avspark klockan 13:00.

Truppen: Linda Carlsson – Ida Rahn Johansen, Emma Dahlstrand, Linda Green, Carina Björkqvist, Veronica Hansson, Linn Olsson, Jenny Simonsson, Nina Ericsson, Jenny Malmström, Camilla Bergström, Hanna Svendsen, Hanna Nilsson.

Aktuellt: Det är inte särskilt ofta som det blir utvisningar på den här nivån bland damerna. Men i förra omgången åkte IFK Malmös mittback Linda Sköldeborn på en målchansutvisning och därmed är hon avstängd mot Veberöd.