P92 fick inte in bollen

Redan efter tio minuter fick Emanuel Frimpong i IFK Malmös P92 rött kort. Det var dock inte något som hindrade "di gule" från att dominera totalt mot Lilla Torg FF i P15 Skåne grupp B1, så oavgjort 2-2 (1-0), var en besvikelse.

Seki Milutinovic, tränare för IFK Malmös P92:

Vi fick spela nästan hela matchen med en man mindre och vid ett tillfälle även med två man mindre sedan Jozeph Gashi åkt på en femminutersutvisning. Men vi borde ändå ha vunnit den här matchen med rätt så klara siffror.

Det var dock som det brukar vara. Vi skapade mängder med målchanser, bland annat hade vi en i ribban, men vi var alldeles för tama i avsluten. Samtidigt var motståndarna effektiva och satte sina chanser i en hög utsträckning.

Jag är medveten om att det kan bli svårt att nå en plats bland de fyra eftersom vi inte vann idag. Vi har dock allt att spela för mot tabellettan Limhamn/Bunkeflo, så vi ska ge rubbet och sedan får vi se hur långt det räcker.

IFK Malmö 1 – Lilla Torg FF 2-2 (1-0)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Domare: Basri Januzi, Malmö
Mål: Kamel Chahrour 2 (IFK)
Varningar: Emanuel Frimpong 2, Jozeph Gashi (IFK)
Utvisningar: Emanuel Frimpong (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Nerin Setic

Moad Alkaysi
Aleksandar Milutinovic
Jozeph Gashi
Mohammed Tamim

Danne Johansson
Milos Nikolic
Victor Tegstam
Simone Andaloro

Emanuel Frimpong
Kamel Chahrour

Avbytare

Havash Ebadjan
Jwan Kogi
Tim Berger