P94 tröttnade i slutet

IFK Malmös P94 började bäst i lördagens match i P14 Sydvästra grupp A mot Sjöbo IF 1. "Gulingarna" tog också ledningen med 1-0, men föll i slutet tillbaka och förlorade matchen med 2-4 (1-1).

Samer Ali, tränare för IFK Malmös P94:

Det var vi som hade spelet under stora delar av första halvleken och 1-0 kunde mycket väl ha blivit 2-0. Vi orkade dock inte riktigt fullfölja i strandvädret och innan paus var det istället kvitterat till 1-1.

Den andra halvleken fick ungefär samma förlopp. Vi inledde starkt och pressade tillbaka Sjöbo, men den här gången stack de upp och gjorde 2-1 innan vi satte kvitteringen. Sedan var det ganska jämnt fram till slutet då de tryckte in två mål ytterligare.

Jag tycker förstås att det är surt att förlora matchen som var ganska bra från vår sida. Det är dock inte lätt att spela mot ett år äldre och ännu tuffare blir det ju i värmen, så jag kan ändå vara nöjd med killarna.

Sjöbo IF 1 – IFK Malmö 4-2 (1-1)

Arena: Sjöbo IP
Domare: Kevin Carlsson, Sjöbo
Mål: Semir Sacirovic 2 (IFK)
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Mikael Szurpita

Liridon Capric
Amko Alic
Wissam El Habbet
Jones Ahmad

Viktor Skara
Dino Heldic
Kevin Weclewicz
Mahmod Iskandarani

Semir Sacirovic
Blend Faniq

Avbytare

Ali Abed el Karim
Lejotrim Peci
Safet Besic