Flera av ungdomslagen i IFK Malmö har det svårt för tillfället. Det stämmer dock inte in på "di gules" P91 som på lördagen tog sin tredje raka seger i P16 Skåne grupp A då Malmö Anadolu BI besegrades med 3-2 (1-2).

Marco Whittle, tränare för IFK Malmös P91:

Det är inga klara segrar som vi tar, men vi vinner och det är alltid huvudsaken. För vår del var det den tredje raka segern och det börjar se lite bättre ut i tabellen än vad det gjorde för bara några veckor sedan.

Vi hade heller ingen lätt uppgift mot Malmö Anadolu. Planen var svårbemästrad då det öste ner från himlen och då de gjorde två mål på två enkla misstag från vår målvakt, så var det givetvis tungt.

Fast de hade gjort två onödiga mål så grävde vi dock inte ner oss, utan jobbade istället oss tillbaka in i matchen i den andra halvleken. Vi kunde ständigt hota MABI och till slut så fick vi också vår välförtjänta utdelning i form av tre mål.

Jag tycker att vi ska ta med oss de tre poängen, samt vårt spel efter paus som var riktigt bra. Spelet i den först a halvleken var passivt, men sedan kom vi igång och skapade en hel del målchanser mot ett bra MABI.

Malmö Anadolu BI – IFK Malmö 2-3 (2-1)

Arena: Rosengårds Södra IP
Domare: Sven-Erik Forsberg, Oxie
Mål: 2-1 (32) Kenny Probert, 2-2 (63) Rejhan Crnisanin, 2-3 (75) Walid Shams
Varningar: Dekan Hamatal, Edis Djugumovic (IFK)

IFK MALMÖ (4-3-3)

Nerin Setic

Michael Lindén
Kevin Delgado
Martin Sosa
Dekan Hamatal

Tobias Rosenlind
Mateo Mandic
Edis Djugumovic

Walid Shams
Sebastian Cekic
Kenny Probert

Avbytare

Rejhan Crnisanin (Sebastian Cekic 45)
Fatos Sylejmani (Dekan Hamatal 57)