P92 missar pojkallsvenskan

Vårsäsongen slutade i en kraftig besvikelse för IFK Malmös P92. Efter 2-5 (0-3) i lördagens avslutande match mot Limhamn/Bunkeflo IF i P15 Skåne grupp B1 så är nämligen chansen till spel i pojkallsvenskan 2008 borta.

För att det ens skulle finnas en möjlighet att ta sig dit var kravet att bli bland de fyra bästa i vårserien som kvalificerade sig för höstens A-grupp. Och som bäst kommer "di gule" nu att sluta på en sjätteplats.

Seki Milutinovic, tränare för IFK Malmös P92:

Det är oerhört tråkigt att tvingas konstatera att höstens spel inte kommer att betyda ett dugg för vår del. Vi har efter dagens förlust ingen chans att hamna i höstens A-grupp och därmed missar vi också pojkallsvenskan nästa år.

En första förutsättning för att vi skulle kunna ta oss dit var att samtliga spelare strävade åt samma håll. Men tyvärr har inte inställningen varit den bästa i alla matcher och så var det även i den här matchen.

Limhamn/Bunkeflo IF – IFK Malmö 1 5-2 (3-0)

Arena: Bunkeflo IP
Domare: Bozo Oparnica, Malmö
Mål: Kamel Chahrour (straff), Oscar Andersson (IFK)
Varningar: Kamel Chahrour (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Danilo Skobalj

Moad Alkaysi
Victor Tegstam
Didrik Elmenmyr
Jwan Kogi

Danne Johansson
Milos Nikolic
Aleksandar Milutinovic
Tim Berger

Oscar Andersson
Kamel Chahrour

Avbytare

Ali Abed el Karim
Orlando Martinez Delgadillo