VÄrsÀsongen slutade i en kraftig besvikelse för IFK Malmös P92. Efter 2-5 (0-3) i lördagens avslutande match mot Limhamn/Bunkeflo IF i P15 SkÄne grupp B1 sÄ Àr nÀmligen chansen till spel i pojkallsvenskan 2008 borta.

För att det ens skulle finnas en möjlighet att ta sig dit var kravet att bli bland de fyra bÀsta i vÄrserien som kvalificerade sig för höstens A-grupp. Och som bÀst kommer "di gule" nu att sluta pÄ en sjÀtteplats.

Seki Milutinovic, trÀnare för IFK Malmös P92:

Det Àr oerhört trÄkigt att tvingas konstatera att höstens spel inte kommer att betyda ett dugg för vÄr del. Vi har efter dagens förlust ingen chans att hamna i höstens A-grupp och dÀrmed missar vi ocksÄ pojkallsvenskan nÀsta Är.

En första förutsÀttning för att vi skulle kunna ta oss dit var att samtliga spelare strÀvade Ät samma hÄll. Men tyvÀrr har inte instÀllningen varit den bÀsta i alla matcher och sÄ var det Àven i den hÀr matchen.

Limhamn/Bunkeflo IF – IFK Malmö 1 5-2 (3-0)

Arena: Bunkeflo IP
Domare: Bozo Oparnica, Malmö
MĂ„l: Kamel Chahrour (straff), Oscar Andersson (IFK)
Varningar: Kamel Chahrour (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Danilo Skobalj

Moad Alkaysi
Victor Tegstam
Didrik Elmenmyr
Jwan Kogi

Danne Johansson
Milos Nikolic
Aleksandar Milutinovic
Tim Berger

Oscar Andersson
Kamel Chahrour

Avbytare

Ali Abed el Karim
Orlando Martinez Delgadillo