Det är en blandning av spelare från A- och U-laget som ställer upp när division 1-klubben IFK Malmö på torsdagen kliver in i den andra omgången av Malmömästerskapet med bortamatch mot Vintrie IK från femman.

Startelvan (4-4-2): Niclas Jeppson – Guner Alievski, Philip Brandgård, Cliff Berger, Azeem Razwan – Jimmie Hermansen, Joakim Persson, Jeton Krasniqi, André Grabowski – Edin Cakovic, Robin Nilsson Bogdanovic. Avbytare: Dzevad Nezirevic, Edis Djugumovic, George Safi, Karim El hage, Tobias Rosenlind.

Aktuellt: Efter över ett års frånvaro på grund av korsbandsskada och diverse andra komplikationer så är 26-årige försvararen/mittfältaren Karim El hage åter med i en 16-mannatrupp.

Jonas Danielsson, tränare i IFK Malmö: Det känns viktigare att träna på konstgräs med de spelarna som ska vara med till helgen än att spela MM. Men vi förväntar oss ändå att vi vinner då det är en del bänkspelare med som ska upp till bevis.