Den senaste veckan har varit extremt tuff för IFK Malmös U-lag med fyra matcher på sex dagar. Efter onsdagens 1-1 (0-1) mot Oxie IF i juniorserien division 2 Södra så är det dock inte match igen förrän den 29 juni.

Marco Whittle, tränare för IFK Malmös U-lag:

Vi startade rätt så bra, men vi hamnade i knipa ibland då spelarna inte klarade av att hålla ihop lagledarna. Det var också på en sådan situation som de kunde rinna igenom och göra sitt enda mål under matchen.

Efter det så lyfte vi oss ett snäpp. Vi hade ett bra spel och stundtals såg det oerhört stabilt ut. Offensivt blev det ännu bättre i den andra halvleken där vi kom igenom i djupled och hotade dem gång på gång.

Det var mycket roligt att kunna få en poäng med oss när vi hade ett sådant ungt lag. Spelarna spelade verkligen med hjärtat och sett till chanserna så var det faktiskt vi som låg närmast segern i den här matchen.

Oxie IF – IFK Malmö 1-1 (1-0)

Arena: Oxie IP
Domare: Rahmi Ertaban, Malmö
Mål: 1-1 (48) Mohammad Ibrahim (straff)
Varningar: Mohammad Ibrahim, Mohammed Kahidani (IFK)
Utvisningar: Kusha Modyr (IFK)

IFK MALMÖ (4-3-3)

Mohammed Kahidani

Mario Djordjevic
Mohammad Ibrahim
Kevin Delgado
Kusha Modyr

Tobias Rosenlind
Victor Tegstam
George Safi

Edis Djugumovic
Sebastian Cekic
Kenny Probert

Avbytare

Milos Nikolic (George Safi 46)