Inför Bunkeflo IF – Håkanstorp/IFK Malmö

Efter en vår som lämnade en del i övrigt att önska så är Håkanstorp/IFK Malmö en bit ifrån toppstriden i division 3 Södra. För att ha minsta lilla chans att knipa en kvalplats så bör man inleda hösten med en seger i söndagens match mot Bunkeflo IF.

Matchen, som spelas på Bunkeflo IP, har avspark klockan 13:00.

Startelvan (4-4-2): Linda Carlsson – Hanna Svendsen, Linda Sköldeborn, Nina Ericsson, Emma Dahlstrand – Ida Rahn Johansen, Anette Palm, Linda Green, Carina Björkqvist – Hanna Nilsson, Jenny Bohlin. Avbytare: Camilla Bergström, Jenny Simonsson, Lina Ericsson, Nathali Persson, Veronica Hansson.

Erling Nilsson, tränare i IFK Malmö: Så är det äntligen tävlingsmatch igen. Jag tycker att det är märkligt att avsluta serien så tidigt som den 10 juni och låta bli att spela matcher när planer och väder är som bäst.

Efter ett sådant långt uppehåll är det svårt att bedöma formen, men träningarna de sista två veckorna har varit kanonbra med mycket folk och bra stämning. Vi har också en spelartrupp med vinnarinstinkt, vilket är viktigt i dagens fotboll.

Jag är således övertygad om att vi kommer att göra en bra match på söndag. Faktiskt såg jag vårens match mellan lagen och även om jag givetvis har respekt för Bunkeflo IF så är vårt mål att ta tre poäng.