Inför Lunds FF A – U-laget

Två dagar efter utklassningen i senior-DM mot Ängelholms FF så ska IFK Malmös U-lag spela en träningsmatch mot division 5-klubben Lunds FF. Om inte vädret ställer till det så spelas matchen på Smörlyckans IP.

Startelvan (4-3-3): Mirza Nezirevic – Guner Alievski, Daniel Weclewicz, Cliff Berger, Kevin Delgado – Toni Parlov, Marcus Strand, Alaa Baker – Walid Shams, Dzevad Nezirevic, Aljosa Remetic. Avbytare: George Safi, Tobias Rosenlind, Mohammed Kahidani (målvakt).

Aktuellt: En talangfull mittfältare, Marcus Strand, från division 2-klubben Kirseberg IF är på provspel i IFK Malmö. På fredagen får man också se honom i en match då U-laget möter Lunds FF:s A-lag.

Kristoffer Bertolino och Mario Djordjevic har fortfarande inte kommit tillbaka från sina utlandsvistelser. Dessutom har Abdallah Abdul Razeq rest bort, men i hans fall rör det sig om mer privata skäl.

Osäker startande är Tobias Rosenlind som har besvär med benhinnorna. Vilar helt gör däremot Michel Adzic (lårkaka), Edis Djugumovic (ljumskskada) och Mohammad Ibrahim (grov förkylning).

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag: Uppställningen idag är inte lika med vår förstauppställning. Det var tänkt att vi skulle göra många byten, men då en del spelare saknas är det bara bestämt att Mohammed Kahidani ska komma in i paus.

Vi hade gärna också tagit med några spelare från P91-laget, men de har inte visat sig tillräckligt professionella för att spela match med oss. Och är man inte professionell så är man snart historia i den här föreningen.