Förlängd anmälningstid till Värnamo

Det är ännu inte försent för den som vill följa med i bussen och se IFK Malmös bortamatch mot IFK Värnamo på Finnvedsvallen den 23 augusti klockan 18:30. För att resan ska bli av så behöver vi fler anmälningar och därför har vi också förlängt anmälningstiden.

En buss kommer preliminärt att avgå från IFK:s lokaler på Malmö Stadion klockan 14:30 och bussen vänder sedan tillbaka klockan 20:45.

Resan kommer att kosta 260 kronor exklusive matchbiljett som var och en får ordna på plats. Betalning sker vid påstigning i Malmö.

Anmälan sker via mejl till bortaresor@ifkmalmo.com, på 040-193146, senast måndagen den 20 augusti klockan 12:00, eller i speakerbåset under söndagens hemmamatch mot Skärhamns IK. Tala om ditt namn och telefonnummer.

Först till kvarn gäller! Bokning är definitiv först då bekräftelse anhållits.

FOTNOT. Supporterklubben Kanariefågeln/IFK Malmö Fotbollklubb förbehåller sig rätten att ställa in resan om inte tillräckligt antal personer har anmält sig i tid. Så för att säkra en resa, anmäl er i god tid och berätta gärna om resan för era gula kompisar.