P94 föll på fysiken

IFK Malmös P94 hade ännu en gång det spelmässiga övertaget i P14 Sydvästra grupp A. Precis som i flera matcher tidigare så var det dock fysiken som fällde avgörandet och därmed förlorade "di gule" mot Torna Hällestads IF med 1-2 (0-1).

Mats Linde, lagledare för IFK Malmös P94:

Vi hade definitivt det mesta av spelet, men de hade fått dispens för två 92:or och då resten av laget bestod av 93:or, så fick vi det givetvis tufft rent fysiskt. Mycket riktigt kom deras båda mål på kontringar där deras store anfallare rann igenom vårt försvar.

Ute på planen hade de dock inget som helst att säga till om. Vi rullade ut dem enligt konstens alla regler och hade, om vi bara hade varit i samma ålder, säkert vunnit med utklassningssiffror i stil med 6-0 eller 7-0.

Torna Hällestads IF – IFK Malmö 2-1 (1-0)

Arena: Tornavallen
Domare: Stefan Zetterblom, Staffanstorp
Mål: Semir Sacirovic (IFK)
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Mikael Szurpita

Liridon Capric
Vladimir Cvjetkovic
Wissam El Habbet
Amko Alic

Viktor Skara
Mustafa Alaibi
Dino Heldic
Jones Ahmad

Semir Sacirovic
Blend Faniq

Avbytare

Ali Abed el Karim
Safet Besic
Youssef Fakhro