P91 förlorade mot Vintrie

Det är nu i praktiken kört för IFK Malmös P91 att vara med i kampen om slutsegern i P16 Skåne grupp A. Efter lördagens 1-4 (0-2)-förlust mot tabellettan Vintrie IK 1 så är man nu elva poäng efter i sammandraget.

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös P91:

Vi hade inte alls samma inställning som vi har haft i de två senaste matcherna. Det är synd att vissa spelare fortfarande inte vet vad de vill med fotbollen eftersom deras inställning pendlar väldigt mycket upp och ner.

Samtidigt var det en del som ändå presterade och verkligen gjorde sitt bästa. Tyvärr för dem så räckte det dock inte så nu får vi se hur den här serien utvecklar sig. Vi kan inte vinna den, men ska givetvis försöka få en bra placering som möjligt.

Vintrie IK 1 – IFK Malmö 4-1 (2-0)

Arena: Hyllie IP
Domare: Magnus Jarlebratt, Malmö
Mål: 4-1 (76) Walid Shams
Varningar:

IFK MALMÖ (4-5-1)

Michael Lindén

Fatos Sylejmani
Kevin Delgado
Max Rogersson
Mateo Mandic

Tobias Rosenlind
Victor Tegstam
Kenny Probert
Edis Djugumovic
Walid Shams

Sebastian Cekic

Avbytare

Rejhan Crnisanin (Sebastian Cekic 70)