3-0 för P92 i seriefinalen

IFK Simrishamn hade bara släppt in ett enda mål på de två första matcherna i P15 Skåne grupp B1. Det var dock inget som stoppade IFK Malmös P92 som vann med klara 3-0 (1-0) och övertog förstaplatsen i tabellen.

Seki Milutinovic, tränare för IFK Malmös P92:

Det var en mycket bra match. Vi spelade klokt, dock lite defensivare än vad vi brukar och valde istället att satsa på snabba omställningar. Detta blev oerhört lyckosamt och vi skapade mängder av målchanser.

Vi styrde i stort sett matchen från början till slut och spelade säkert bakåt. Offensivt hade vi förutom de tre målen, fyra riktigt heta chanser, varav två frilägen som vi kanske skulle ha utnyttjat bättre.

IFK Simrishamn – IFK Malmö 0-3 (0-1)

Arena: Korsavads IP
Domare: Ola Emilsson, Ystad
Mål: Aleksandar Milutinovic, Michel Adzic, Oscar Andersson (IFK)
Varningar: Danne Johansson, Oscar Andersson (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Nerin Setic

Moad Alkaysi
Danne Johansson
Mohammed Tamim
Jwan Kogi

Aleksandar Milutinovic
Milos Nikolic
Victor Tegstam
Rustam Noorzi

Michel Adzic
Oscar Andersson

Avbytare

Didrik Elmenmyr
Simone Andaloro