P96-1 utklassade Kulladals FF

IFK Malmös P96-1 tycks ha hittat formen. Efter övertygande 9-2 (5-0) i lördagens bortamatch mot Kulladals FF 4 så är "di gule" nu på allvar med i kampen om seriesegern i P11 Malmö grupp B.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Det såg riktigt bra ut under den första halvleken. Fastän vi hade motvind så lyckades vi göra fem mål, hålla nollan bakåt och spelade verkligen ut dem enligt konstens alla regler med vårt fina passningsspel.

Vi gjorde några riktigt snygga mål i den här matchen. Jag tänker speciellt på Tarek Bekhar som satte en frispark i mål från 15-20 meter och Valon Krasniqi som gjorde sitt första mål i den gula tröjan efter ett vackert anfall.

Det märks också att vi har tränat en hel del på fasta situationer. Fyra av våra nio mål tillkom på detta sätt, tre på hörna och som sagt ett på frispark, så det är en siffra som jag är mycket nöjd med.

Tarek Bekhar har varit i Irak under de två senaste månaderna så det här var hans första match på riktigt länge. Men det var inget som jag kunde se något tecken på. Han var bäst på plan tillsammans med anfallskollegorna Yousef El Beyrouti och Bassam Ahmad.

Dessa tre spelare gjorde en riktigt bra match, men även resterande spelare ska ha beröm för dagens insats.

Kulladals FF 4 – IFK Malmö 1 2-9 (0-5)

Arena: Kulladals IP, konstgräs
Mål: Ahmed Fakhro 2, Mansoor Atay 2 (1 straff), Yousef El Beyrouti 2, Bassam Ahmad, Tarek Bekhar, Valon Krasniqi (IFK)
Varningar: Mansoor Atay (IFK)

IFK MALMÖ (3-3)

Jones El Jabali

Ahmed Fakhro
Valon Krasniqi
Emir Rahman

Yousef El Beyrouti
Tarek Bekhar
Bassam Ahmad

Avbytare

Abdul Fathi
Mansoor Atay
Mustafa Omar
Saber Azizi