Oväntad förlust för P92

Om det hade blivit seger så hade IFK Malmös P92 redan på lördagen säkrat seriesegern i P15 Skåne grupp B1. Nu förlorade "di gule" istället matchen mot BK Olympic med 0-1 (0-0) och därmed lär det krävas seger i serieepilogen.

Seki Milutinovic, tränare för IFK Malmös P92:

Jag kan inte se att Hässleholms IF tappar fler poäng och eftersom de har tre matcher kvar så måste vi definitivt vinna mot Höllvikens GIF. Hade vi fått oavgjort mot BK Olympic så hade det räckt med ett sådant resultat även i sista matchen.

Tyvärr så var planen urusel efter de senaste dagarnas slitage. Det passade Olympic betydligt bättre och vi inte kom upp i någon standard överhuvudtaget, medan de gjorde en alldeles utmärkt match.

Mina spelare gjorde inte alls vad de skulle. Jag hade sagt åt dem att vi skulle lägga upp bollen på deras planhalva så att vi kunde ligga och tugga, men tyvärr var det lite för mycket nerver utanpå tröjorna för att det skulle fungera.

IFK Malmö – BK Olympic 0-1 (0-0)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Domare: Tommy Thell, Malmö
Mål:
Varningar: Michel Adzic, Mohammed Tamim (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Nerin Setic

Moad Alkaysi
Danne Johansson
Emanuel Frimpong
Mohammed Tamim

Aleksandar Milutinovic
Victor Tegstam
Milos Nikolic
Rustam Noorzi

Jonathan Johansson
Michel Adzic

Avbytare

Amar Drljevic
Jwan Kogi
Kamel Chahrour
Osama Krayem