P96-1 har kopplat greppet

IFK Malmös P96-1 har på sistone vunnit sina matcher i P11 Malmö grupp B på ett imponerande sätt. Och efter hela 7-1 (2-0) i toppmatchen mot IFK Klagshamn 2 så har "di gule" kopplat greppet om förstaplatsen med en omgång kvar.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Det var länge sedan som vi spelade en sådan bra fotboll som vi gjorde idag. Vi rullade verkligen boll bra, skapade många målchanser och gjorde också många mål i matchen, som heller inte var speciellt jämn bortsett från de första tio minuterna.

Vårt första mål kom efter ett vackert anfall med få tillslag. På en kontring så passade Yousef El Beyrouti bollen till Thomas Kalam som bara gjorde vad han skulle, det vill säga tog emot den och satte den direkt i mål.

Det andra målet gjorde vi strax därefter, men trots flera fina chanser så dröjde 3-0 till den andra halvlekens första minut. Sedan så var det inget snack om saken utan vi kunde defilera fram till slutresultatet 7-0.

Mustafa Omars individuella prestation fram till 6-0 måste förresten ha varit vårt snyggaste mål någonsin. Första dribblade han av tre spelare och tunnlade backen för att därefter avsluta med ett skott rätt upp i krysset.

Givetvis så kunde det ha blivit betydligt fler mål. Ahmed Fakhro sköt bland annat i stolpen bara några minuter innan vi gjorde 1-0-målet och vår målvakt, Jones El Jabali, missade tyvärr en straff.

IFK Klagshamn 2 – IFK Malmö 1 1-7 (0-2)

Arena: Klagshamns IP
Domare: Gustav Svensson, Malmö
Mål: 0-1 Thomas Kalam, 0-2 Tarek Bekhar, 0-3 Valon Krasniqi, 0-4 Ahmed Fakhro, 0-5 Abdul Fathi, 0-6 Mustafa Omar, 1-7 Bassam Ahmad
Varningar:

IFK MALMÖ (3-3)

Jones El Jabali

Saber Azizi
Tarek Bekhar
Ahmed Fakhro

Valon Krasniqi
Yousef El Beyrouti
Bassam Ahmad

Avbytare

Abdul Fathi
Emir Rahman
Mustafa Omar
Thomas Kalam